Политика на поверителност

Политика за поверителност

Кои сме ние?

www.activewell.burgas.bg е място, на което можете както да се информирате, така и да организирате Вашето спортно събитие. Имаме за цел да помогнем на хората, чрез спорт, да бъдат по-здрави и активни. Името на нашата фирма “Активни и здрави” ООД, ЕИК:        тел. 056/907215

Фирмата носи отговорност за съдържанието и поддържането на актуални спортни събития в www.activewell.burgas.bg . “Активни и здрави”ООД има пълните права едностранно да променя съдържанието на интернет сайта, както и начините на достъп до него. www.activewell.burgas.bg се управлява съгласно. Закона за защита на личните данни и свързаната правна уредба включително, но не само Регламент (ЕС) 2016/679 („GDPR”). 

Какви лични данни събираме и съхраняваме?

www.activewell.burgas.bg използва бисквитки, благодарение на които подобряваме потребителското преживяване на сята. Те ни помагат да ви предоставим точната информацията, които ви интересува и от която имате нужда. Вижте какви бисквитки използваме на сайта и какви ваши лични данни съхраняват те.

При попълване на формата за контакт

Когато имате конкретен въпрос, относно спортните занимания и активните зони, имате възможност да се свържете с нас през формата за изпращане на съобщение. За да може отговорът ни, който ви интересува да стигне до Вас, са ни необходими вашето име,имейл адрес и телефон за връзка. Само така можем да гарантираме, че информацията, която Ви интересува  ще стигне до Вас.

Изпращайки Вашето съобщение до нас и попълвайки полетата за име, телефон и  имейл, Вие автоматично се съгласявате да ни предоставите Вашите лични данни, с цел да получите обратно съобщение от нас.

Във формата за запазване на активна зона

С цел да запазим зоната, която сте избрали за вашето събитие, ние събираме и съхраняваме следните Ваши лични данни: Вашето собствено име или името на Вашата организация, Вашия телефонен номер, Вашият имейл адрес.

Тези Ваши лични данни се използват при оформянето на събитието, което бихте желали да осъществите, но не се представят на трето лице, с цел злоупотреба.

Ние се задължаваме да събираме, съхраняваме и използваме Вашите лични данни, съгласно Европейския регламент за защита на личните данни.

Управление на лични данни

Вашите лични данни се събират, използват и съхраняват според регламента на Европейския Съюз за защита на личните данни. Ние нямаме право да преотстъпване по какъвто  и да е повод Вашите лични данни на трети страни,

  • когато ползваме “бисквитки”, които съхраняват информация за Вашето поведение в онлайн пространството. В този смисъл, Вашите лични данни като онлайн поведение, интереси и демографски данни се предоставят на Google и Facebook. Виж повече тук.

Права за съхранение на лични данни

Ние съхраняваме Вашите лични данни с респект и  конфиденциалност за целите на комуникацията Ви с нас. Гарантираме, че използваме използваме Вашите лични данни с маркетингови или рекламни цели, само при условие, че сте ни дали позволение за това. При липса на попълнена от Вас отметка за ползване на личните Ви данни за която и да е маркетингова цел на комуникация, личните Ви данни нямат да бъдат използвани с маркетингови цели и ще останат в нашата база данни за период от 6 месеца, след което ще бъдат автоматично премахнати от нашата база с данни.

Вашите лични данни се съхраняват в базата данни на нашия сървър за период от шест месеца от получаването им. Можете по всяко време да откажете да съхраняваме личните Ви данни чрез имейл на activewell@burgas.bg, на телефон или чрез формата за обратна връзка, разположена във формата на уеб сайт www.activewell.burgas.bg

Съхранение и защита на лични данни

Активни и здрави поема ангажимент на поддържа на висок стандарт за защита на Вашите лични данни, както и възможността за управление на данните и на съгласието за тяхното обработване, за да отговори на изискванията на новите европейски правила за защита на личните данни.

За информация и въпроси, свързани с Вашите лични данни

За отписване на Вашите лични данни от нашата база данни, както и за всички други въпроси, касаещи Ваши лични данни, които ние събираме, управляваме и съхраняваме, можете да се свържете с нас на activewell@burgas.bg или на тел 056/907215